Rama prezanton ligjin e ri për prokurimet publike: Do kemi rezultate

Kryeministri Edi Rama shprehet i bindur se me ligjin e ri të Prokurorimeve Publike, do mund të arrihet një nivel tjetër i transparencës së fondeve shtetërore. Ai thotë se duhet ngritur një mur i lartë rreth Prokurorimeve Publike i pakapërcyeshëm nga faktorët politik. Kreu i qeverisë tregoi dhe pritshmëritë e mandatit të tretë përsa i … Continue reading Rama prezanton ligjin e ri për prokurimet publike: Do kemi rezultate