Rama: Reforma në energji, ulëm çmimin në 9.5 lekë për mbrojtjen e konsumatorit

Kryeministri Edi Rama, në një konferencë për shtyp po prezanton planin e qeverisë për të përballuar krizën energjetike. Rama thotë se me reformën në energjinë elektrike çmimi i saj është ulur në 9.5 lekë dhe që nga viti 2015 nuk ka lëvizur më, me qëllim për të mbrojtur konsumatorin. “Me reformën tonë të energjisë çmimi … Continue reading Rama: Reforma në energji, ulëm çmimin në 9.5 lekë për mbrojtjen e konsumatorit