Reagon babai i zv.ministrit, Ilir Kadia: Për të gjithë ju “miqtë” që gjykuat tim bir

Një ditë më parë u njoftua në media se Besart Kadia, një ekspert  i ekonomisë, mori detyrën e zv.ministrit të Financave, por në rrjet u sulmua pse dikur ka qenë pjesë e stafit të Lulzim Bashës, dhe pranë PD-së. Babai Ilir Kadia, i cili nuk është i panjohur gjithashtu për lidhjet me PD-në, ka reaguar … Continue reading Reagon babai i zv.ministrit, Ilir Kadia: Për të gjithë ju “miqtë” që gjykuat tim bir