Realitete shqiptare në Qarkun e Korçës gjatë pushtimit gjerman

Nga Veli Haklaj Hyrje Objekt i këtij punimi, që do të publikohet për lexuesin e gazetës “Mapo”, është pasqyrimi i disa aspekteve të realitetit të përjetuar në Qarkun e Korçës gjatë periudhës së pushtimit gjerman. Në fokus të punimit do të jenë raportet e qytetarëve me organet e pushtetit civil dhe ushtarak në këtë qark, … Continue reading Realitete shqiptare në Qarkun e Korçës gjatë pushtimit gjerman