Reflekton dhe Fleckenstein: Shqetësimet e Metës të merren seriozisht

Ish-eurodeputeti në PE dhe raportuesi për Shqipërisë, Knut Fleckenstain ka folur për situatën politike në Shqipëri. Nga një takim me temë, “Shqipëria dhe perspektiva e saj europiane” në Bruksel, Fleckenstein ka deklaruar se është informuar me vendimin e Presidentit të Republikës së Shqipërisë për zhdekretimin e datës së zgjedhjeve dhe reagimet e shumta lidhur me … Continue reading Reflekton dhe Fleckenstein: Shqetësimet e Metës të merren seriozisht