REKORDI – Nga 2008 kanë ikur 700 mijë shqiptarë, morën leje qëndrimi në BE

Që nga viti 2008 deri në 2020-n, janë rreth 700 mijë shtetas shqiptarë që kanë marrë leje qëndrimi në një nga shtetet e Bashkimit Europian. Shifrat janë bërë të ditura nga Eurostat, instituti europian i statistikave dhe janë përpunuar nga “Monitor”. Numri më i lartë i lejeve të qëndrimit është dhënë në periudhën 2008-2009, me … Continue reading REKORDI – Nga 2008 kanë ikur 700 mijë shqiptarë, morën leje qëndrimi në BE