‘Rinasi’: ‘Daja’ nuk flet, ja ku u fiksua ndalesa e fundit e eurove

Ragip Hajdini, i arrestuari i gjashtë i grabitjes së Rinasit më 9 prill 2019, i njohur me pseudonimin “Daja”, është marrë në pyetje nga grupi hetimor. Burime bëjnë të ditur për ABC News se kosovari nuk ka pranuar që të flasë para oficerëve të policisë dhe ka qëndruar i heshtur. Prokuroria e Krimeve të Rënda dhe … Continue reading ‘Rinasi’: ‘Daja’ nuk flet, ja ku u fiksua ndalesa e fundit e eurove