Rinis sot mësimi, shkollat që nuk hapen në Tiranë

Me urdher të ministres së Arsimit, nxënësit në Tiranë, Durrës, Vorë dhe Kurbin i janë rikthyer sot mësimit, pas ndërprerjes dy javore për shkak të tërmetit. Kujtojmë se nga lëkundjet sizmike me magnitudë 6.4 që la pas 51 viktima dhe qindra objekte te shkaterruara, përfshirë edhe shkolla, u dëmtuan rëndë 30 shkolla, të cilat kanë … Continue reading Rinis sot mësimi, shkollat që nuk hapen në Tiranë