Roth konferencë me Ramën: Shqipëria ka përparuar në plotësimin e kushteve

“Në politikë vendimet merren sipas fakteve dhe faktet janë të qarta në rastin e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut. Të dyja shtetet kanë përparuar me kushtet dhe duhet të nisin menjëherë negociatat për anëtarësim.” Kjo është deklarata e bërë sot në Tiranë nga ministri për Evropën i vendit më të rëndësishëm të Bashkimit Evropian, Michael … Continue reading Roth konferencë me Ramën: Shqipëria ka përparuar në plotësimin e kushteve