Sa kohë do mbahen maskat – Rama: Varet nga situata, gjobat s’do falen

Kryeministri Rama, tha në ‘Opinion’ se do të mbetet në fuqi vendimi për mbajtjen e maskave të paktën deri në dalje të dimrit. Lidhur me këtë deklaratë, Rama tha se kjo varet edhe nga viroza e stinës dhe situata e pandemisë. Edhe njëherë, kreu i qeverisë, theksoi se gjobat për mosmbajtjen e maskës nuk do … Continue reading Sa kohë do mbahen maskat – Rama: Varet nga situata, gjobat s’do falen