Galeri

Save the Children: Njoftim për Tender
Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 15:15 - 22/01/20 |
mapo.al

 


 


 ALB 2020 006


Njoftim për Tender

Save the Children beson se çdo fëmijë meriton një të ardhme. Në Shqipëri dhe
në mbarë botën, ne u japim fëmijëve një fillim të shëndetshëm në jetë,
mundësinë për të mësuar dhe mbrojtje nga dëmtimi. Ne bëjmë gjithçka që u
duhet fëmijëve – çdo ditë dhe në kohë krize – duke shndërruar jetën e tyre dhe
të ardhmen që ne ndajmë.

Save the Children International në Shqipëri po fton aplikimin për tender për një
kontratë për të siguruar produktet e mëposhtme

Rikonstruksion I Qëndrës Sociale në Kukës

Specifikimet teknike të detajuara janë të përfshira në dokumentet e tenderit.
Nëse jeni të interesuar të paraqisni një ofertë, ju lutemi kontaktoni Ermira Dulaj
në adresën e mëposhtme [email protected] ose
[email protected] për të shprehur interesin tuaj dhe për të
kërkuar dokumentet e tenderit. Dokumentet e tenderit do t’ju dërgohen me
kthim.

Ju mund të gjeni njoftimin e plotë të tenderit, me numër reference ALB2020006
në https://albania.savethechildren.net/work-for-us/service-provision.
Rekomandohet të kërkoni / grumbulloni dokumentet e tenderit sa më shpejt të
jetë e mundur.

Dokumentet e përfunduara të tenderit duhet të dorëzohen deri më 10/02/2019
në orën 16:00 në zarf të mbyllur. Per informacione mbi dokumentacionin e
kerkuar referohuni dokumentit Invitation to BID.

Klikoni linkun per te marre dokumentacionin mbeshtetes te Njoftimit:

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1NCkEn9izbA8ILm7wDEUn9UcTMWeHcGTt

Tender Notice SC-PR-12a

 Pas