Seanca për Shqipërinë në PE: Pa plotësuar 15 kushtet s’ka hapje negociatash

Në komisionin e Jashtëm të Parlamentit Europian po zhvillohet një seancë e posaçme dëgjimore në Komisionin e Jashtëm për situatën në Shqipëri, ku spikatën qëndrimet kritike ndaj qeverisë shqiptare dhe kërkesa e përsëritur për plotësimin e 15 kushteve për çeljen e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian. Në diskutim e tij reporteri për … Continue reading Seanca për Shqipërinë në PE: Pa plotësuar 15 kushtet s’ka hapje negociatash