KMR

Shenjat që ju tregojnë se sa inteligjentë jeni…


Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 01:47 - 02/12/21 |
mapo.al

I keni bërë ndonjëherë pyetje vetes se sa të zgjuar jeni dhe se si ta kuptoni këtë gjë. Në po ju japim një listë të veprimeve që i bëjnë vetëm njerëzit e zgjuar


Njerëzit inteligjentë heshtin


Personat që flasin vazhdimisht nuk do të thotë se ata janë të zgjuar. Ata mund të pohojnë të jenë inteligjentë, por nuk janë ashtu. Personat e heshtur shpeshherë janë ata me nivelet më të larta të inteligjencës. Ata mendohen mirë përpara se të flasin dhe argumentet e tyre janë bindës në më të shumtën e rasteve.Personat inteligjentë rrinë zgjuar
Shumica e njerëzve inteligjentë flenë pak orë. Ata e kaloj në natën duke lexuar libra apo duke parë dokumentarë. Nata e ofron një aftësi të shtuar për t’u përqendruar.

Lexo edhe :  Kujdes! Mos i injoroni këto shenja, paralajmërojnë sëmundje të rënda…


I bëjnë ballë problemeve me pasion

Një person inteligjent nuk largohet e as nuk e shmang një problem që duhet zgjidhur. Ata ballafaqohen me të, dhe kjo është ajo çfarë i ndanë inteligjentët me personat tjerë. Janë gjithmonë ë informuar

Kanë informacion pothuajse rreth gjithçkaje

Këta individë lexojnë dhe kuptojnë çdo gjë që ndodh përreth tyre. Ata janë të përditësuar me lajme.

Bëjnë pyetjet e duhura

Këta individë dinë gjithmonë çfarë dhe si të pyesin. Ata duan të mësojnë nga tjerët dhe të fitojnë informacione të reja në çdo hap.

1


Etiketa: , ,

Pas