Galeri

Shërbimi i Shkëmbimit Akademik Gjerman DAAD: Aplikimi për bursa 2021-2022


Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 05:54 - 05/11/20 |
mapo.al


Aplikimi për bursa 2021-2022

Shërbimi i Shkëmbimit Akademik Gjerman DAAD ofron edhe këtë vit bursa për qëndrime afatgjata dhe afatshkurtra studimi në Gjermani. Për këto bursa mund të aplikojnë studentë, absolventë si dhe shkencëtarë të të gjitha fushave:


  • Bursa për kërkime shkencore për akademikë, për doktorantë, shkencëtarë të rinj, si edhe ish-bursantë të DAAD-së
  • Bursa studimi për absolventë të të gjitha fushave (Master)
  • Bursa studimi për Artistë, Muzikë, Arkitekturë
  • Bursa për frekuentim të kurseve verore për studentë nga të gjitha degët që kanë njohuri në gjermanisht

Afati i fundit i dorëzimit të aplikimit është:

  • 10.2020 direkt në zyrën e DAAD-së në Bonn për degën Performing Arts
  • 11.2020 direkt në zyrën për të gjitha degët e tjera (Master/PhD)
  • 11.2020 direkt në zyrën e DAAD-së në Bonn për degën Film, Design, Fine Arts
  • 12.2020 pranë Ambasadës Gjermane për kurset verore

Informacione për ofertat e mësipërme, kushtet e aplikimit, procedurat dhe formularët mund t’i merrni në faqet e mëposhtme:www.daad.de / www.funding-guide.de                                                  DAAD Lektorat Albania Katharina Franz                                                                                                      

[email protected]

(Lektore e DAAD-së, në Tiranë,

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, kati II,

Universiteti i Tiranës)

1Pas