Shkarkohet Voltana Ademi, kryetar i Shoqatës së Bashkive zgjidhet Pjerin Ndreu

Këtë të martë është mbledhur shoqata e bashkive ku kanë vendosur shkarkimin e Voltana Ademit dhe emërimin në vend të saj, Pjerin Ndreun. Ndërkohë në mbledhjen e sotme përveç kryetarit janë zgjedhur dhe nënkryetarët e rinj të shoqatës që janë Alma Hoxha dhe Ilir Xhakolli. “Kjo është asamble e jashtëzakonshme e thirrur nga 1/5 e … Continue reading Shkarkohet Voltana Ademi, kryetar i Shoqatës së Bashkive zgjidhet Pjerin Ndreu