SHKRIMI I PLOTE: Përgjimet dëshmojnë se qeveria manipuloi zgjedhjet

Nga Peter Tiede, BILD Shqipëria, një nga vendet më të bukura, por edhe një nga vendet më të prapambetura në Europë. Për turistët, një mister i egër dhe i lirë në brigjet e Adriatikut. Por vendi është përballë mundësisë që të shkrihet në kaos total: ai konsiderohet si një republikë e drogës, si Kolumbia e … Continue reading SHKRIMI I PLOTE: Përgjimet dëshmojnë se qeveria manipuloi zgjedhjet