Galeri

Shoqëria Përmbarimore “Tirana Bailiff`s” shpk: Njoftim Ankandi

Bëni LIKE faqen zyrtare në Facebook
               Publikuar në : 12:16 - 12/06/19 |
mapo.al

Shoqëria Përmbarimore “Tirana Bailiff`s” shpk zhvillon ankandin e III-të për shitjen e pasurive të  paluajtshme në pronësi të Artan Pellumb Mene, Devi Artan Mene dhe Klajdi Artan Mene, të llojit si më poshtë treguar:


  1. Ndërtesë, me sipërfaqe 584 (pesëqind e tetëdhjetë e katër) m2, me Nr. Pasurie 125/81, Zona Kadastrale 3266, Vol. 12,  Faqe 43, e ndodhur në Sauk, Tiranë, regjistruar në ZVRPP Tiranë;
  2. Ullishte, me sipërfaqe 1200 (një mijë e dyqind) m2, Nr. Pasurie 125/2/76, Zona Kadastrale 3266, Vol. 6,  Faqe 75, e ndodhur në Sauk, Tiranë, regjistruar në ZVRPP Tiranë;
  3. Ullishte, me sipërfaqe 1000 (një mijë) m2, Nr. Pasurie 125/2/77, Zona Kadastrale 3266, Vol. 6,  Faqe 76, e ndodhur në Sauk, Tiranë, regjistruar në ZVRPP Tiranë.

Çmimi i ankandit është 86,504,544 (tetëdhjetë e gjashtë million e pesëqind e katër mijë e pesëqind e dyzet e katër).


Ankandi për pasuritë e mësipërme zhvillohet në datën 28.06.2019 ora 16, në ambientet e Shoqërise Përmbarimore “Tirana Bailiff`s” shpk: Blv. “Dëshmorët e Kombit”, Kullat Binjake, Kulla 1, Kati 4, Tirane,  Tel: +355 672082134,  e-mail: [email protected]www.bailiff.al

Pas