“Shpirti” – 28 të arrestuarit e përfshirë në trafikun ndërkombëtar të drogës

Në kuadër të një operacioni ndërkombëtar për trafik droge të kryer mes autoriteteve shqiptare dhe italiane është bërë i mundur arrestimi i 28 personave Burime bëjnë me dije se në kuadër të operacionit “Shpirti” janë arrestuar prokurori i Vlorës dhe disa zyrtarë të tjerë. Sipas burimeve mësohet se të ndaluarit në këtë operacion të dënuar … Continue reading “Shpirti” – 28 të arrestuarit e përfshirë në trafikun ndërkombëtar të drogës