Shpopullimi i Shqipërisë, ish-drejtuesja e INSTAT: Shifrat janë alarmante

Ish-drejtoresha e INSTAT, Ines Nurja teksa ka bërë një bilanc të situatës së shpopullimit të vendit, deklaroi se në vitin 2015 ishte dhe kulmi i largimeve të shqiptarëve jashtë vendit. Gjatë fjalës së saj në një videokonferencë të organizuar nga presidenti Ilir Meta për fenomenin e shpopullimit, Nurja tha se Shqipëria ka lënë pas dhe … Continue reading Shpopullimi i Shqipërisë, ish-drejtuesja e INSTAT: Shifrat janë alarmante