FOTO+VIDEO/Shikoni si janë shkatërruar shtëpitë nga tërmeti në Korçë

MAPO sjell me foto dhe video pasojat që la pas tërmeti dje në Korçë. Dhjetëra shtëpi të shkatërruara dhe familjet që tashmë janë në qiell të hapur. Siç duket edhe nga pamjet, disa nga shtëpitë janë dëmtuar aq shumë sa janë bërë të pabanueshme. Familjarët janë strehuar në çadra ku mbrëmjen e djeshme kaluan natën … Continue reading FOTO+VIDEO/Shikoni si janë shkatërruar shtëpitë nga tërmeti në Korçë