Shteti i Edi Ramës që ra 6 herë për 6 muaj në Vlorë

Dorëheqja e Drejtoreshës së Hipotekës së Vlorës, nuk është një lajm edhe aq periferik. Largimi ka motivin tashmë të njohur; për arsye familjare. Para zonjës që qendroi 3 ditë në detyrë, përfshirë edhe fundjavën, 5 shefa të tjerë të kadastrës së qytetit, patën të njëjtin kapitullim. Gjithkush e di se Drejtori që emërohet dhe ikën … Continue reading Shteti i Edi Ramës që ra 6 herë për 6 muaj në Vlorë