Shuhet Donald Rumsfeld, arkitekti i luftës së SHBA në Irak dhe Afganistan

Ish-Sekretari amerikan i mbrojtjes, Donald Rumsfeld, ka ndërruar jetë në moshën 88-vjeçare në Nju Meksiko. Lajmi u bë i ditur nga familja e tij. “Gjatë gjashtë dekadave të shërbimit të tij, historia mund ta kujtojë atë për arritjet e tij të jashtëzakonshme”, tha familja në një deklaratë. Rumsfeld, një ish-anëtar i Dhomës së Përfaqësuesve, shërbeu … Continue reading Shuhet Donald Rumsfeld, arkitekti i luftës së SHBA në Irak dhe Afganistan