Si u shpartallua kryengritja që kërkonte ‘Diktaturën e ndritur’

-Diktatura e ndritur e Ismet Totos përballë Gjykatës Politike të Ahmet Zogut Nga Veli Haklaj   VIJON NGA NUMRI I DJESHËM… Beteja e Qafë-Plloçës, shpartallimi i kryengritësve Pasi morën Delvinën, Gjirokastrën dhe Tepelenën, ku Ethem Toto caktoi dhe administratorët e pushtetit, forcat kryengritëse iu drejtuan Vlorës duke udhëtuar me kamionë në rrugën e vjetër Tepelenë … Continue reading Si u shpartallua kryengritja që kërkonte ‘Diktaturën e ndritur’