“S’ka negociata me BE-në pasi Rama u investua për ndarjen e Kosovës”

Kur bie fjala tek raportimet nga Brukseli, zor se ka një gazetar në botën shqiptare që ka më shumë njohje dhe më shumë përvojë në ‘zemrën’ e BE-së se Augustin Palokaj. Në një koment për gazetën Koha Ditore, ai shkruan se negociatat për Shqipërinë mund të mos hapen dhe kjo jo për shkak të situatës … Continue reading “S’ka negociata me BE-në pasi Rama u investua për ndarjen e Kosovës”