Skandal në Policinë e Elbasanit, arratiset i dyshuari për vrasjen e Çakës

Policia e Elbasanit, ka shënuar një tjetër rekord në skandalet e veta, që nuk duken të jenë më thjesht çështje paaftësie Një person i cili është ndaluar për vrasjen e Everest Çakës, e ndodhur tri netë më parë, mësohet se është arratisur nga ky komisariat, menjëherë sapo është marrë në pyetje dhe i ishte komunikuar … Continue reading Skandal në Policinë e Elbasanit, arratiset i dyshuari për vrasjen e Çakës