Vau i Dejës, fituesi ka 1000 vota më shumë se pjesëmarrja

Një proces zgjedhor me shumë kontradikta dhe polemika ka qenë ky i zgjedhjeve lokale të vitit 2019. Skandalet nuk kanë të sosur. Ditën e djeshme janë bërë denoncime të shumta në lidhje me blerje apo shtim votash më tepër se sa pjesëmarrja reale në këto votime. Po të shohim listën që ka nxjerrë KQZ, si … Continue reading Vau i Dejës, fituesi ka 1000 vota më shumë se pjesëmarrja