Skandali-Të dhënat personale të 1 milion votuesve, në duart e militantëve të PS

Portali Lapsi.al ka denoncuar një skandal me përmasa të mëdha. Nën ethet e mandatit të tretë, qeveria ka vendosur në duart e militantëve të saj të dhënat personale të qytetarëve të mbledhura nga portali qeveritar e-Albania, si numrin e kartës së ID, telefonit dhe në rast se e kanë ndërruar, adresën e banimit, statusin social, … Continue reading Skandali-Të dhënat personale të 1 milion votuesve, në duart e militantëve të PS