Skenari fatal për Turqinë që do çonte Shqipërinë në Europian

Ka pak gjasa të ndodhë, për të mos thënë nuk ka fare nëse nuk do të ketë një përshkallëzim të situatës në ndeshjet e ardhshme të kombëtares turke. Por nëse do të ketë një përjashtim të kombëtares turke nga UEFA për përhapjen e mesazheve politike gjatë festës së golave kundër Shqipërisë dhe Francës, atëherë Islandës … Continue reading Skenari fatal për Turqinë që do çonte Shqipërinë në Europian