Sot Kuvendi Kombëtar – PD ndryshon strukturat në çdo nivel

E imponuar dhe nga humbja e 25 prillit PD duket se do të ndryshojë në të gjitha nivelet e saj që nga kryesia në qendër e deri te grupseksionet në bazë. Sot mblidhet kuvendi kombëtar i cili do të zgjedhë më pas Këshillin që voton kryesinë e partisë dhe sekretariatet. Partia më e madhe e … Continue reading Sot Kuvendi Kombëtar – PD ndryshon strukturat në çdo nivel