SPAK kërkon 63 vite burg për grupin e Habilajve, në kërkim koka i bandës

Struktura e Posaçme Anti-Korrupsion (SPAK) ka kërkuar si total 63 vite burg për anëtarët e grupit të ashtuquajtur “Habilaj”. Ata akuzohen për trafik dhe kultivim narkotikësh në kuadër të grupit kriminal. Konkretisht SPAK kërkoi për Moisi Habilajn, 18 vite burg, Nezar Seiti 15 vite burg, Meridian Sulaj 15 vite burg dhe Fatmir Minaj 15 vite burg. … Continue reading SPAK kërkon 63 vite burg për grupin e Habilajve, në kërkim koka i bandës