SPAK “zbarkon” në Dibër, shoqërohen në komisariat 3 zyrtarë

Hetuesit e Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit (SPAK) kanë zbarkuar ditën e sotme në zyrën vendore Arsimore të Dibrës dhe në Këshillin e Qarkut. Nuk dihet ende se çfarë ka sjellë prokurorinë e posaçme në këto institucione teksa po vijon puna për verifikimin e disa dokumenteve. Deri më tani bëhet e ditur se janë shoqëruar … Continue reading SPAK “zbarkon” në Dibër, shoqërohen në komisariat 3 zyrtarë