‘Stafeta’/ Goditet grupi i trafikut të emigrantëve, arrestohen 6 persona, sekuestrohen 12 mijë €

Policia e Shtetit zbulon një rrjet trafikantësh shqiptarë, në kuadër të operacionit ‘Stafeta’, të cilët në bashkëpunim me të huaj trafikonin në mënyrë ilegale qytetarë nga Lindja e Mesme drejt vendeve europiane kundrejt parave. Gjatë aksionit, policia ka arrestuar 6 shqiptarë, si dhe ka sekuestruar shuma parash, armë zjarri pistoletë, automjete e prova të tjera. … Continue reading ‘Stafeta’/ Goditet grupi i trafikut të emigrantëve, arrestohen 6 persona, sekuestrohen 12 mijë €