Studimi/ Si Instagram po na dëmton shëndetin mendor

Llogaritë e Instagram-it të modeleve, të udhëtimeve ekzotike dhe momenteve të përsosura të fotografive shpesh nuk përputhen me jetët tona relativisht rutinore. Një nga autorët e raportit të studimit tha për CNN se vajzat shpesh krahasohen me imazhet joreale që janë të manipuluara. Disavantazhi i shkaktuar nga ky hendek është se një numër i madh … Continue reading Studimi/ Si Instagram po na dëmton shëndetin mendor