Takim politik në Maliq – Braimllari gjobitet me 5 mln lekë të vjetra

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, Endrit Braimllari, është gjobitur me 5 milionë lekë të vjetra, pasi ka organizuar një takim politik në kundërshtim me protokollet e pandemisë Covid-19. Braimllari e zhvilloi aktivitetin në ambientet e një lokali në qytetin e Maliqit, dhe gjoba erdhi pas  publikimit të fotografive në rrjetet sociale. Në një komunikim për … Continue reading Takim politik në Maliq – Braimllari gjobitet me 5 mln lekë të vjetra