Tanket në kufi me Kosovën, MEPJ thirrje Serbisë: Mos provokoni, tërhiquni

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme e Shqipërisë i bëri thirrjes Serbisë të tërheqë Forcat e Armatosura të dërguara pranë kufirit me Kosovën dhe të punojë për ç’tensionim të menjëhershëm të situatës. Në një njoftim për mediat, Ministria jonë e Jashtme u shpreh e shqetësuar për dërgimin e Forcave të Armatosura serbe pranë kufirit … Continue reading Tanket në kufi me Kosovën, MEPJ thirrje Serbisë: Mos provokoni, tërhiquni