Të dënuar në Gjermani dhe Belgjikë, OFL u dërgon formularin edhe dy personave të tjerë

Operacioni Forca e Ligjit i ka dorëzuar kërkesën me shkrim dy personave të tjerë të dënuar më parë nga drejtësia në Gjermani dhe në Belgjikë, për të dorëzuar deklaratën për pasuritë e tyre. Zëdhënësja e OFL, Eljes Breca, deklaroi se bëhet fjalë për A. K., banues në Durrës, i dënuar në Gjermani për vepra penale … Continue reading Të dënuar në Gjermani dhe Belgjikë, OFL u dërgon formularin edhe dy personave të tjerë