Të dënuar për trafik droge/ SPAK konfiskon pasuritë e Gerti dhe Armand Markut

Me kërkesë të SPAK, Gjykata e Posaçme ka sekuestruar ditën e sotme pasuritë e Armand Marku dhe Gerti Marku, të cilët janë të shpallur në kërkim ndërkombëtar për trafik droge. Pasuritë e sekuestruara janë tokë truall dhe hotele në Sarandë si dhe njësi shërbimi në rrugën Don Bosco në Tiranë, e blerë në vitin 2017 … Continue reading Të dënuar për trafik droge/ SPAK konfiskon pasuritë e Gerti dhe Armand Markut