“Teatri”-Aleanca padit në SPAK Sorecën: Meta e Xhaçka ta shpallin “non grata”

Aleanca për Mbrojtje e Teatrit ka depozituar në SPAK një kallëzim. Pas akuzave të bëra publike Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit ju drejtua sot SPAK duke depozituar një kallëzim penal për ambasadorin e BE-së Luigi Soreca dhe kreun e bashkisë Erion Veliaj. Aleanca e akuzon Sorecën për ndikim të paligjshëm në Gjykatën Kushtetuese, në favor të … Continue reading “Teatri”-Aleanca padit në SPAK Sorecën: Meta e Xhaçka ta shpallin “non grata”