Përgjimi 3/Qefalia-Shefit të Policisë: Foli pak Tahirit dhe Ulsiut

Gazeta Bild ka nisur publikimin e përgjimeve të tjera nga manipulimet zgjedhore në Shqipëri prej qeverisjes së PS. Në përgjimin nr. 3 të BILD, bisedon anëtari i Komisionit Parlamentar të Sigurisë, Xhemal Qefalia, i premton Robert Agës, drejtor policie në Dibër se ka biseduar me kryeministrin Edi Rama për ta promovuar atë në detyrë të … Continue reading Përgjimi 3/Qefalia-Shefit të Policisë: Foli pak Tahirit dhe Ulsiut