Tenderi – Aksion në Ministrinë e Brendshme, ndalohen zyrtarë dhe ish-zyrtarë

Një aksion po zhvillohet mëngjesin e kësaj të shtune në Ministrinë e Punëve të Brendshme. Burim bëjnë me dije se aksioni po bëhet për tenderin e uniformave të policisë. Mësohet se po kryhen kontrolle në zyra dhe në banesa me vendim gjykate. Bëhet me dije se janë lëshuar 9 urdhë-ndalime për zyrtarë dhe ish-zyrtarë. 1