Tensione te Teatri Kombëtar, artistët përplasen me policinë (VIDEO)

Rikthehen tensionet te Teatri Kombëtar. Aktorët dhe artistët janë përplasur me forcat e rendit, të cilët kishin rrethuar ndërtesën, në përpjekje për të çarë kordonin policor dhe për t’u futur brenda ambienteve të Teatrit. Në këto momente kanë ndërhyrë edhe FNSH-të duke sjellë edhe normalizimin e situatës.   LEXO EDHE: Policia represion përreth Teatrit, nxjerr … Continue reading Tensione te Teatri Kombëtar, artistët përplasen me policinë (VIDEO)