Tenton të arratiset nga burgu i sigurisë së lartë vrasësi Gëzim Toma

Tenton të arratiset nga burgu i sigurisë së lartë në Peqin shtetasi Gëzim Toma. Ky i fundit akuzohet për vrasje, vjedhje me dhunë dhe arratisje nga burgu i Drenovës 6 vite më parë, së bashku me Admir Tafilin dhe grupin e tij. Gëzim Toma, 31 vjeç është dënuar për vrasjen e Fatos Daxhës, 25 vjeç, … Continue reading Tenton të arratiset nga burgu i sigurisë së lartë vrasësi Gëzim Toma