Tërmeti në Turqi, nxirret e gjallë nga rrënojat një vajzë (VIDEO)

Teksa vijojnë kërkimet për njerëz të mbetur nën rrënojat e objekteve të shembura në Izmir, një vajzë e re është nxjerrë e gjallë prej andej. Siç shihet në videon e mëposhtme, ajo është nxjerrë nga forcat e emergjencave dhe qytetarët, ndërsa duket në një traumë të thellë. Operacioni i shpëtimit u shoqërua me duartrokitje nga … Continue reading Tërmeti në Turqi, nxirret e gjallë nga rrënojat një vajzë (VIDEO)