Tiede-Ramës: Po ndjek gjurmët ku i gjete paratë për avokatin më të shtrenjtë në Gjermani

Gazetari i Bild në Gjermani, Peter Tiede, ka lënë të kuptojë në emisionin A-Krasta Show në Syri Tv, se ka filluar të ndjekë gjurmët e parave të cilat Rama ka paguar avokatin më të shtrenjtë në Gjermani për të paditur gazetën Bild ‘Unë jamë duke bërë kërkime dhe do të flas vetëm kur të kem … Continue reading Tiede-Ramës: Po ndjek gjurmët ku i gjete paratë për avokatin më të shtrenjtë në Gjermani