Tola fliste për aksidentet, pas tij përplasen dy automjete (VIDEO)

Ndërkohë që drejtori i Policisë Rrugore, Mitat Tole po fliste për menaxhimin e trafikut dhe masat e shtuara nga Policia Rrugore, jo shumë metra larg tij ndodh një aksident. Tola ishte përballë gazetarëve në Qafën e Kasharit në Tiranë, duke shpjeguar me detajet masat për sezonin turistik. Ndërsa fliste për gazetarët, dy automjete janë përplasur midis … Continue reading Tola fliste për aksidentet, pas tij përplasen dy automjete (VIDEO)