Tragjedi në Kroaci, aksidentohet autobusi nga Kosova, raportohen 10 të vdekur

Një autobus me targa të Kosovës doli jashtë autostradës afër Slavonski Brod ku kanë vdekur të paktën dhjetë pasagjerë. Autobusi ishte i linjës Frankfurt-Prishtinë dhe kishte rreth 60 pasagjerë. Siç raportojnë mediat kroate, sipas informacionit të fundit nga policia numri i personave që kanë humbur jetën deri tani është dhjetë. Informacioni i parë i policisë … Continue reading Tragjedi në Kroaci, aksidentohet autobusi nga Kosova, raportohen 10 të vdekur