Turqi-Shqipëri, FSHF tifozëve: Këto materiale nuk lejohen në stadium

Përmes një deklarate në faqen zyrtare në ‘Facebook’, Federata Shqiptare e Futbollit ka sqaruar të gjithë tifozët ‘kuqezi’ për sa i përket materialeve që janë apo nuk janë të lejueshme në stadiumin e Turqisë. Statusi i plotë Federata Shqiptare e Futbollit dëshiron të njoftojë opinionin publik dhe të gjithë tifozët shqiptarë që do të jenë … Continue reading Turqi-Shqipëri, FSHF tifozëve: Këto materiale nuk lejohen në stadium