“Ka udhëheqës që s’e duan të mirën e Atdheut”/ Meta me mesazh të fortë: Këta janë kuislingë (VIDEO)

Presidenti Ilir Meta ka publikuar në Facebook një video nga mbyllja e vizitës në Dibër të Madhe, me një takim me artizanin më të vjetër, 91-vjeçarin Ilmi Krifca. Kreu i shtetit e quan Krifcën si patriotin më të zjarrtë të çështjes kombëtare dhe memorie e gjallë historike e trevës së Dibrës së Madhe. Meta e … Continue reading “Ka udhëheqës që s’e duan të mirën e Atdheut”/ Meta me mesazh të fortë: Këta janë kuislingë (VIDEO)