Ursula von Der Leyen: Shqipëria do të ngrihet nga hiri i tërmetit, japim 100 mln euro

Shqipëria do të ngrihet nga hiri i tërmetit, do të ngrihet më e fortë dhe më e sigurt në zemër të familjes tonë evropiane. Kështu u shpreh Ursula von Der Leyen,  Presidentja e e Komisionit Europian, në Konfeencën e Donatorëve në Bruksel. Ajo tha se tërmeti i goditi shqiptarët në gjumë dhe tani është koha … Continue reading Ursula von Der Leyen: Shqipëria do të ngrihet nga hiri i tërmetit, japim 100 mln euro