Vajza e Robert Aliajt fiton “The Voice Kids” në Belgjikë

Gala, vajza e artistit Robert Aliaj ka fituar “The Voice Kids” në Belgjikë. Gala spikati që në fillim të konkurimit, duke bërë për vete jurinë dhe publikun me vokalin e saj. Gala konkuroi me këngën “Don’t know why” të Norah James dhe bëri që të katërt anëtarët e jurisë të kthenin karriget. Në mbrëmjen finale … Continue reading Vajza e Robert Aliajt fiton “The Voice Kids” në Belgjikë